Sussi Tasinazzo

Kategori: Video

Hittat den!!!

Asså tror inte ni vet hur länge jag letat efter denna låten... Asså år på riktigt, för kom aldrig ihåg vad den hette eller vem som gjort den. Men nu är den på repeat hos mig... Den är så fruktansvärt bra, älskar den!

När jag lyssnar på texten relaterar jag så mycket, kanske därför jag blir så berörd av den. 

Recension - Video

Äntligen kan jag lägga ut min video... Jättedåligt ljus så var tvungen att sitta i badrummet men ska försöka göra en annan under dagtid så blir det säkert mycket bättre. Dock blev jag sjukt arg när jag kom på att jag laddat upp det på fel kanal... Satan också! Väntat i en timme på att den ska bli klar och sen är det på fel kanal... Jaja, lägger den på MIN kanal imorgon men ni kan iaf se den på min mammas konto haha!

Vill ni ha fler liknande videos? :)

Fast ska lära mig redigera bättre haha, tycker det är assvårt!

Ögontrenden i sommar

Eftersom färgen på ögonskuggan i sommar är blå, enligt trenden, så tänkte jag ge lite inspo. När jag själv hör färgen blå så känns det direkt som om man kommer se ut som antingen en clown eller en gammal fjortis. Så, tänkte spräcka den bubblan lite haha! Ska ge er lite tips och kanske, KANSKE kommer jag själv våga lägga en blå ögonmakeup. 

Så här kan det faktiskt se ut, och se helt otroligt bra ut!

 

Lite tips på fina färger har ni i länkarna nedanför!

 

PALETT  GLITTRIG MÖRKBLÅ STARDUST

 

Slänger även in en video på hur du kan lyckas med trenden!

Det blir alltid dyrt tillslut

När man går sönder, så på nått konstigt vit, får man chansen till att pussla ihop rätt igen. T.ex. som med ärr. Om du tatuerar/skär i ett ärr så det går sönder igen... så kommer det läka mer nästa gång. För ärret slutar läka sig själv vid en viss gräns, men tar du sönder det igen så fortsätter den. 

Kul att jag jämför mig med ett ärr. Men det är väl så. 

Jag vet mina svagheter till punkt och pricka och ju mer jag över analyserar allt, så slänger jag skulden på mig. Men det är ju inte mitt fel. Det är inte bara jag som har brister. 

Tänk dig att 20 % av mina känslorus är tonårings relaterat. 50 % är för att jag är känslomässigt instabil. 30 % är borderline relaterat. Så när alla andra blir ledsna så blir jag förstörd. 

Jag har dock världens problem med att skildra på ilska och sorg. Oftast är jag sårad/känner sorg men det är som en spärr i hjärnan... Jag vill bara inte erkänna för någon annan eller mig själv att jag blivit sårad av någon annans handling. Så då blir jag elak istället.

Detta sitter kvar i från gånger jag visat mig sårbar och personer har skrattat åt mig, triggat mig eller spottat mig i ansiktet.  Därför hatar jag att visa mig sårbar. Och under det senaste året har jag bara haft EN sårbarhet... Och jag var dum nog att acceptera det hos mig själv. För människor kommer alltid jaga dina sårbarheter och när de väl hittat dem så kommer de göra allt för att dra det ifrån dig.  

Men de allra värsta är att hela mitt jag drivs på 2 känslor. 

- Rädsla

- Sorg

Jag är så himla rädd för att göra fel, för att vara fel. Rädd för att bli bortvald och inte få känna mig älskad. När jag säger till folk att jag skulle kunna gå igenom eld för din skull, tro mig. Jag gör det bokstavligen. Det är felet på mig. Jag är så rädd för att förlora någon som jag faktiskt fäst mig vid, så jag gör vad som krävs för att personen ska stanna, även om det bränner mig. 

Jag har svårt att verkligen känna mig bekväm med människor. Och när jag väl gör det så vill jag göra allt för att inte förlora dem. Jag vill att de ska älska mig lika mycket som jag älskar dem. Men tyvärr brukar det aldrig bli så. Eftersom jag blir elak när jag känner mig bortvald/sårad/rädd. Och jag antar att de är allt detta som jag känner skam för nu när allt har rasat. 

All skam ger mig sorg. Sorgen över att aldrig duga till någon. Sorgen över att alltid känna sig fel och göra fel. Sorgen över att känna att man inte förtjänar kärlek. 

Sorg över att tänka igenom detta. Varje vaken stund. Det tar död på mig.

Och det enda jag visar omvärlden är ilska och hat. 

 

Ingen kommer orka sig igenom denna text haha- och det var inte meningen heller. Jag behövde bara skriva av mig lite. 

 

Musik som har betytt alldeles för mycket för mig de senaste året, och dagarna. 

Everyday makeup med mig!

 

Saknar lite penslar och lite smink... Men did my best med det jag hade! Hoppas ni tycker det var lite udda av mig så var bara tvungen och testa vad ni tycker!

Snart ska jag ha lite kvällsmys med mina kompisar! Så ni kanske får se lite bilder av det! Vi får se!

Kram på er mina lovers!

Pappa och jag - in en video

Jag vet att jag sa att videon skulle komma ut i går kväll... Men youtube ville inte som jag ville och det tog 4 ...FYRA timmar att ladda upp klippet så fick göra det under natten. Sen sov jag hela dagen... Hehe..

 

Men äntligen!!

Nu satiken är den här!

Spola gärna fram en bit... För det är då det roliga börjar!

In The Ghetto - Cover

 

Tidsinställt inlägg, tänkte att ni kan börja dagen med att höra en cover jag gjorde för ett år sen. Fina Maria sjöng duett med mig och vi hade världens bästa musiker i bakgrunden! Miss those times <3

 

Vloggis - Favoriter

 

Förlåt för att kvalitén på vloggen... Men när jag sparade ner det så blev kvalitén katastrof... Men hoppas ni tycker om den ändå!

Det är ju min första vlogg och jag va så nervös för att lägga ut den för att det skulle bli dåligt. Men känner att den är helt okej!

Kom gärna med tips på vad jag kan förbättre, vilka program ni använder och vad jag ska göra i nästa video. Puss!!

Upp