Sussi Tasinazzo

Kategori: Style

NY HEADER

SÅDÄR JA! Då har man uppdaterat sin header! Vad tycker ni?

Är lite besviken på kvalitén. Blir galen på picmonkey... Är det någon som vet ett program som INTE förstör bilden?

Chelsea fotade mig igår så headern är tack vare henne!

Nu var det julafton igen

Godkväll på er!

Min tur att bli sjuk igen tyvärr... Halsen gör ont och kroppen känns trött. Fyfan, men körde ändå ett kortare pass armar och rygg idag!

Fick hem lite saker på posten idag, o  lite igår och sen köpte jag en helt ny outfit idag som är TO DIE FOR!

Jackan och byxorna hittar du på BIKBOK!

 

Två ögonskuggspaletter, concealer (som är äcklig för att jag använde den i morse) läppglans och en röd-reducerande primer! Allt från Aliexpress. 

 

 

Jag unnar mig alltid något varje månad. Förra månaden blev det smink, denna månaden ger jag min kost en push. Beställt proteinpulver från Fitnessguru och är jätte spänd på att testa dem. Jag trodde innan att jag kunde få i mig allt protein via maten, och då äter jag ägg och andra proteinkällor varje dag... Men tyvärr kommer jag upp till knappt hälften av det jag ska ha. Så tänkte att jag ska få i mig mer protein och se om jag känner och märker någon skillnad!

Valde smakerna double chocolate och white chocolate raspberry!

 

Ikväll ska jag ut o gå en liten kort sväng, städa och bara ta det lugnt! Puss och kram!

NEW IN - AGAIN

 

Nu har jag återigen fått lite paket på posten! Mina nya bomberjacka kom idag, militärgrön med orange insida så ja, jag är asnöjd med den! Köpte den på boohoo!

Plus att en liter hårinpackning kom till skolan idag som jag kunde hämta. Ska göra en recension på den, ÄLSKAR den, men ändå roligt att berätta mer utvärderande!

Nu ska jag springa iväg lite med Lex innan det börjar regna eller liknande!

Kramar så länge!

#Checklista

HÄR       HÄR       HÄR        HÄR

                        

HÄR      HÄR      HÄR     HÄR

 

Ibland är det ändå väldigt bra att blogga för minnet! Man skapar ju hela tiden checklistor av saker man velat ha tidigare, sen kan man bara gå tillbaka och hitta dem igen och beställa hem det man fortfarande vill ha! 

Något jag kommer köpa denna månaden är dermalogica kitet! MÅSTE ha, punkt och slut...

 

Äntligen är den här

Kom hem för kanske en timme sedan, bott hos Linnea nu i två dagar! Skulle åkt hem igår egentligen med vädret var ju närmare katastrof så bäst att låta bli. Haft himla mysigt med henne bara det att jag är otroligt trött just nu. Känner mig trött och fylld på energi samtidigt. Blir antagligen och bädda ner mig och kolla lite tv innan jag brygger kaffe för resten av dagen typ, annars kommer jag aldrig hålla mig vaken haha!

Hon är ju så söt min prinsessa, hon väcker mig med en puss på kinden och med kaffe klart, hur bra är inte hon egentligen?

Plus, idag kom äntligen min väska! Blogglönen är så pass stark denna månaden så kunde unna mig en Michael Kors Hamilton från Jackie! Suktat efter den länge nu och kände att vafan, klart jag ska köpa den om jag har råd!

Känner mig otroligt glad och tillfredsställd med materiell lycka!  

 

Den kom jättefint inslagen i ett GIGANTISKT paket! Rosa, såklart! Massa prasselpapper och sen en liten hälsning med kvitto osv, plus att de bjöd på en rosa penna haha! Sen var väskan i en sån här silkespåse, så den är skyddad när jag inte använder den! Himla fint gjort!

 

Sjukaste på hela året

Ja, nu börjar sjukaste rean på hela året! O då ska jag ju självklart tipsa om massa olika saker som gått ner i pris.

Synd att jag tappat min krigarplats på topplistan, ligger på 22 plats nu. Men samtidigt kan jag förstå det då jag varit lite tom i huvudet och inte hittat bra rubriker eller bra ämnen. Men det är mycket på gång så det kommer! Promise!

 

 

1           2           3

 

4            5           6

7              8            9

 

 

Inte friskt beteende

Asså, detta är ju inte alls ett friskt beteende! Men fick ju så mycket fina saker av mamma och sådär och även en hel del pengar...Och när jag får massa saker så kommer jag på massa outfits i huvudet och typ googlar upp kläder, blir sent helt besatt vid något och ger mig inte förens jag fått det det. Alltså att jag tillslut köper det. Och nu har jag hittat lite grejer som är MUST HAVE för mig. 

 

HÄR                              HÄR

HÄR                                                       HÄR

HÄR                                                        HÄR

6 klänningar under 100 kr

Linnea är lite sen så då passar jag på att tipsa om billiga, snygga kläder. Alla har inte råd att köpa kläder för flera hundralappar och då är det ju bra om man kan ge lite mer ekonomiska tips?

 

1        2       3

4         5         6

Favs of today

HÄR                                                          HÄR

      

HÄR                                                              HÄR

Midsommar - Inspiration

HÄR                                                                                                                                 HÄR

HÄR                                                                                                                            HÄR

 

Goddag på er people! Är ni tagged och glada inför ikväll? Kände att jag bjuder på lite sommarinspiration ovanför. Vitt är ju så fint på midsommar tycker jag! Men om jag hamnar någonstans ikväll har jag INGEN aning om vad fan jag ska ha på mig... Den ångesten är ju bra....

Vi får se helt enkelt. Puss och kram!

Dagen

Måste försöka fokusera på något helt annat... Så kan berätta om dagen förövrigt. Chelsea åkte idag... vilket kändes förjävligt när man faktiskt verkligen behöver henne. Men nej, då ska hon bara gitta till andra sidan jorden typ. 

Idag så hamnade jag i växjö för att fixa med pengar på banken, eller folksam. Jävla projekt det var. Åka 13 mil för ett möte liksom. Det gick bra och allt sånt här men ändå, en jävla lång dag. Plus att jag lyckades bränna ännu mer pengar idag på kläder. VARFÖR LIKSOM?! Jag behöver typ inte ens mer kläder. Och det värsta är att jag kommer köpa ännu sjukare saker snart... Pengarna bara flyger iväg!

 

HÄR                                                                                                     HÄR