Sussi Tasinazzo

Kategori: Rhodos - 16

Uppdatering - Resan - Bilder

Asså ja, jag vet... Har har fan tagit semester från hela livet typ. Min resa var underbar och jag har blivit så mycket gladare som människa efter det. Även om jag haft 1000 bollar i luften samtidigt. 

Kom hem i Torsdags kväll... På fredagen hade jag en arbetsintervju och kan härmed meddela att jag är Skönhetskonsult till Mary Kay! Är ni intresserade? PM:a mig på fb eller i kommentarerna. 

Sen började jag jobba klockan halv 5 på krögers och jobbade till 2 på natten. Hade så FRUKTANSVÄRT ont i kroppen och hela jag mådde dåligt. Min kropp skrek typ nej och ärligt talat så höll jag få och svimma ett ex antal gånger. Inte blir det bättre när man har "chefer" som man skulle vilja slå ihjäl bara för att de tycker det är roligt att leta fel på folk. Åt inte ett skit på 2 dygn.. Somnade 4 inatt och vaknade klockan 7. Kände hur hela kroppen värkte och hur jag kallsvettades. Visade sig att jag har 40 graders feber. Så min kropp sa där med ifrån ganska ordentligt. Skulle jobbat, men nej.. ibland får man faktiskt prioritera hälsan först. 

Är helt slutkörd...Så har inte haft motivation eller ork till att blogga. Tyvärr.... 

Men tänkte bjuda på lite bilder i alla fall från resan!

Första dagen i Rhodos

Äntligen ligger jag i sängen för att sova! Efter att ha varit vaken i snart 2 dygn är jag helt slut! När vi kom fram gick vi o badade o solade och har redan fått färg. Hallelujah! Inte tagit så många bilder idag så de mesta är från min Snapchat! ☀️☀️☀️

BOKAT RESA

ÅHHH JAG HAR PRECIS BOKAT RESA TILL RHODOS!

Fattar ni hur glad jag är nu? Bjuder världens bästa pappa till Grekland och vi kommer ha det så himla mysigt. Hotellet är underbart och det är mitt i Rhodos stad. Kommer bli massa sol, bad och mat för vår del!

Såhär ser hotellet ut! Åker på Torsdag! 

Upp