Sussi Tasinazzo

revlon colorstay foundation recension

Okej... Stod i valet om jag skulle göra en video eller om jag skulle ta bilder på när jag visar denna foundationen! 

Denna gången  blev det bilder, men om ni vill så kan jag göra en video nästa gång!

Okej, vi börjar!

Revlon Colorstay ska vara en Dupe till Estee lauder double wear och det var därför jag köpte den. Min är för torr hy. Det ska vara FULL täckning och om man googlar är det jättemånga som är nöjda med den. Även på youtube osv. 

Jag personligen är sååå besviken. Asså detta är en av de sämsta foundation jag testat.. Det ger knappt någon täckning över huvud taget och det tar evigheter att  bygga upp en snygg finish. Man behöver väldigt mycket produkt och jag tror jag har mellan 6-10 pump för mitt ansikte för att få full täckning.

Såhär ser min hud ut för tillfället, som ni ser har jag väldigt mycket att täcka! 

 

Här kan ni se på första bilden när jag lagt på ett lager. Vilket krävdes ungefär två pump.  De följande är två lager.

Med concealer, ett tredje (!!!) lager och ett VÄLDIGT täckande puder ( som jag ÄLSKAR BTW )  så blev resultatet väldigt bra. Men väldigt slitit för att komma dit!

 

 

Jag har setting spray från freedom men tycker ändå att sminket suttit otroligt bra. Fin finish fortfarande trots en hel dag av svett och vardagssysslor!

 

Sammanfattning - En billig foundation som utlovar underverk... Njaa, dålig täckning men den går att bygga upp. Dock inte till full. Är besviken för hade hoppats på en bättre konsistens , denna är väldigt rinnig. Dock med concealer, puder och setting spray funkar den absolut till vardags, det krävs bara lite mer arbete för att få en fin sminkning. Tror faktiskt mitt puder från Isadora räddade denna foundationen, för lägger hellre 50 kr mer för att få en BRA täckning från första början än denna. 

Köpa igen? - Nope

Plus :

+ Solfaktor

+ Billig

+ Finns i hyfsat många nyanser

 

Minus :

- Dålig täckning

- Håller ej vad den lovar

- Djurtestad

 

 

BER OM URSÄKT FÖR KVALITÉN PÅ BILDERNA, BLIR SÅ I REDIGERINGSPROGRAMMET!

4 mars 2017 19:11 | Makeup |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas