Sussi Tasinazzo

Vegetariskt lunchtips

Eftersom jag sitter och pluggar blir inlägget lite sent! Flera timmar sen jag åt men kan ju i alla fall tipsa om det!

Och för er som undrar, alla recept jag skriver ner kommer jag på helt själv. Finns några få inlägg där jag rekommenderar andras men oftast slänger jag bara ihop något i huvudet och hoppas på att det smakar bra! 

Detta blev väldigt lyckat och är även vegetariskt och man kan ju göra det veganskt genom att ta bort dressingen jag hade på och steka i olja istället för smör och självklart ha ett annat alternativ till osten.

Recept

- En halv påse spenat

- Lite ost

- Lite rostad lök

- Quorn filé

- Tomat

- Fiber tunnbröd

- Dressing

 

Filéerna ska stekta i ungefär 10-12 minuter och under tiden hinner man fixa brödet, lägga allt på sin plats osv. Sen någon minut innan man ska ta upp quornen slängde jag i spenaten och stekte den. La upp allt och hade sen lite dressing på. Man kan krydda hur man vill och rekommenderar detta jätte mycket då det faktiskt smakade bättre än jag trodde och är miljö vänligt!

 

Sen gjorde jag en juice/smoothie till:

Blandar i lite frukter jag var sugen på helt enkelt. Så blev 1 äpple, 1 halv apelsin, lite broccoli och lite apelsinjuice!

 

 

 

13 januari 2017 15:44 | Recept |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas