Sussi Tasinazzo

Äntligen är den här

Kom hem för kanske en timme sedan, bott hos Linnea nu i två dagar! Skulle åkt hem igår egentligen med vädret var ju närmare katastrof så bäst att låta bli. Haft himla mysigt med henne bara det att jag är otroligt trött just nu. Känner mig trött och fylld på energi samtidigt. Blir antagligen och bädda ner mig och kolla lite tv innan jag brygger kaffe för resten av dagen typ, annars kommer jag aldrig hålla mig vaken haha!

Hon är ju så söt min prinsessa, hon väcker mig med en puss på kinden och med kaffe klart, hur bra är inte hon egentligen?

Plus, idag kom äntligen min väska! Blogglönen är så pass stark denna månaden så kunde unna mig en Michael Kors Hamilton från Jackie! Suktat efter den länge nu och kände att vafan, klart jag ska köpa den om jag har råd!

Känner mig otroligt glad och tillfredsställd med materiell lycka!  

 

Den kom jättefint inslagen i ett GIGANTISKT paket! Rosa, såklart! Massa prasselpapper och sen en liten hälsning med kvitto osv, plus att de bjöd på en rosa penna haha! Sen var väskan i en sån här silkespåse, så den är skyddad när jag inte använder den! Himla fint gjort!

 

5 januari 2017 13:31 | Style |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas