Sussi Tasinazzo

Cruelty-Free Makeup

Jag hatar verkligen djurplågeri, av alla typer. Och jag kan inte under några omständigheter förstå hur man kan vilja testa saker på oskyldiga djur. Det går inte ihop i mitt huvud. Så jag funderade på vad JAG personligen kan göra för att låta djuren slippa lida. Kan man rädda ett djur är ett bra! Jag personligen har valt att förbättra mitt val av smink.

SOM TUR ÄR älskar jag märken som Freedom, Nyx, Sleek osv och har en hel del hemma... Men tyvärr har jag även en kärlek till Loreal och deras produkter... Men ska använda upp det jag har sen får det bli nytt. Det är synd att Loreal som redan tjänar så mycket pengar på sin makeup inte kan anstränga sig mer för att sluta testa på djur. Inte nog med det, Loreal köper upp MASSOR av stora företag... Så även företag som för sig själva inte testar på djur, så gör Loreal det... Vilket gör att pengarna fortsätter gå till djurtester.

Det är självklart inte lätt att hålla koll på allt. Man brukar använda sig utav det som är lättillgängligt och det man ser överallt. Hade det BARA funnits cruelty-free så hade man självklart köpt det. Jag tror inte man tänker på att man ska plåga ett djur när man köper den där schampoo flaksan... Det är bara okunskap. 

Så lite hjälp på vägen, här har ni lite info om vad som är godkänt och "inte"!

Lista 2017

12 februari 2017 21:15 | Makeup |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas