Sussi Tasinazzo

Ätstörningshjärna & hälsosam livsstil

Nu är jag lite stolt över mig själv... la ut en bild på instagram där man ser min ickeplatta mage. Där man inte ser några ABS för att jag är smal. Där man inte ser benen på bröstkorgen eller några revben. Jag la ut bilden och kände mig hyfsat nöjd! Vilket för mig, tagit 9 år att kunna göra. Min ätstörning började när jag var 10 år och höll i sig i olika former tills jag var 16. Jag gick honom aneroxia, bulimi , ortorexi och hade då ätstörning utan "inriktning". Hade alla som omväxlade varandra i 6 år och som minst vägde jag 41 kg ( idag väger jag 60 ).
Min hjärna vill inte riktigt acceptera min kropp alla gånger och kosten får jag fortfarande ångest över ibland. Men det går framåt. Jag kan äta med andra, våga säga att jag är hungrig och svälter i mig själv, övertränat inte och kan leva en normal vardag med min kost.
Jag är alltid lika imponerad varje gång jag ser någon besegra sina demoner i huvudet och ätstörning om något är demoner i huvudet.
Idag räknar jag kcal för att se till att jag äter tillräckligt för vill bygga en stark kropp som orkar. Inte bara passa ett ideal. Det tog nästan 10 år men det går framåt varje dag! Är faktiskt stolt över mig själv 💪🏼

Vid frågor är det bara maila eller kommentera på! Puss och kram!

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas