Sussi Tasinazzo

Två tips

Goddag på er! Jag HOPPAS i alla fall att ni kan ha en bra morgon efter allt som hänt... Detta i som hände i Stockholm fick ju verkligen inte hända... Hade ingen aning om vad som hänt förrens min syster, som jobbar på samma gata eller om det var gatan bredvid, skrev att hon var okej om jag kollat nyheterna... Blev så chockad så kunde först inte skriva något alls.. Sen slog jag på tv:n och såg vad som hänt.. Fyfan... Men tack gode gud för att det inte var fler som omkom och skadades. All min kärlek och tanke går till familjerna som förlorat en anhörig och för dem som fortfarande ligger skadade på sjukhuset. Kan inte säga mer än så... Det som hänt är rent av tragiskt och jag är glad att jag tagit den misstänkta. 

Det är även helt fantastiskt hur hela världen skickar stöd och tanke till oss i Sverige, det visar på att människan fortfarande har en extrem empati och kärlek kvar i denna skadade värld. Och till sjukhusen, poliserna, brandkåren, kyrkorna... TACK för allt ni gör. Ni är fantastiska!

 

Idag kanske det inte är en sådan dag då du vill hålla på med mat, men det är fortfarande viktigt att du äter. Därför kommer jag tipsa om två snabba maträtter!

Frukost:

Yoghurt kvarg - osötad 

En skopa proteinpulver (valfritt) Jag tog den jag har från fitnessguru med raspberry & White Chocolate 

Blanda och toppa med valfri topping. Jag tog chiafrön och hallon!

 

Lunch/middag

Bönpasta med stekt spenat, soltorkad tomat och sen toppade jag med smaksatt cremefresh!

8 april 2017 12:55 | Recept |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas