Sussi Tasinazzo

Svarar på frågor

Tänkte passa på att svara på frågorna som ni ställt i sammanband med VECKANS BLOGG!

 vad motiverade dig till att börja blogga? 

Det var nog att jag ville dela med mig om min psykiska ohälsa och hur det är att leva under socialens vård, att inte må bra och hur det var att leva med en ätstörning som förpestade mitt liv. Motiveringen var väl att om jag kan hjälpa EN människa, då har jag gjort något bra. DET motiverade mig till att börja!

Min fråga är vilken del av bloggandet du tycker är roligast, fotograferingen eller skrivandet?

Definitivt skriva, tycker inte det är så roligt att fotografera haha, gör det mest för jag känner att jag "måste"! Dock älskar jag att ta kort på swatches, mat och nya saker som dimper ner i min brevlåda hahah!

Vad tycker du är roligast att läsa om på andra bloggar?

- Förslag på nyttig mat med massa recept och hälsosamma bloggar. Sen hästbloggar om dem har ett bra upplägg med tips osv!

Vad tycker du är det bästa med att blogga? 

Att få så mycket upplyftande kommentarer och att det ibland händer att yngre människor mailar mig, för tips och råd med vad dem ska göra för att må lite bättre. Att jag får möjlighet att hjälpa folk, det är det absolut bästa, vad det än gäller! Träning eller psyket, lika roligt varje gång!

Vad fick dig att starta bloggen och vad får dig motiverad?

Lite samma svar som innan med starten på bloggen! Jag älskar att tävla, så att vara högt på topplistan motiverar mig väldigt mycket, och sen som ovan, all kärlek jag får via bloggen!

Och min fråga är vad du helst lägger dina pengar på? :)

MAT och SMINK! Det är ju något sjukligt... Kläder har jag så jag kan drunkna i det på rikigt... Men mat och smink! Innan var det min häst, då gick ALLT till henne!

Kan du ge tips på vad du gjort/gör för att få fler läsare?

- Gör en bröstoperation ;) Nej, jag skojar lite faktiskt. Men du behöver göra något som STICKER ut! Det finns en miljon bloggar i Sverige typ, hur ska just DU göra för att synas. Provocera som Kissie, diskutera politik, gör något galet ... Människor är oftast ytliga och bästa sättet att få läsare är att göra dem upprörda på ett eller annat sätt. Stå för din åsikt, men var beredd på att få hatmail! Bloggvärlden är fan inte vacker! 

Jag provocerade, pratade feminism på mitt egna vis och gjorde en bröstoperation. Sen har jag bloggat så oerhört länge, så blir nog en vana för folk att jag faktiskt fortfarande bloggar!

Vilken är din favoritlåt just nu? Och varför?

Har fått feeling för Cara mia med Måns Z haha! Sån sjuk nostalgi och alltid tyckt om den, så just nu går den oftast i mina hörlurar faktiskt! 

 

3 april 2017 09:59 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas