Sussi Tasinazzo

För dig som vill tjäna mer!

Okej, idag har jag varit dålig på att uppdatera... men min kropp har strejkat och varit så jäkla trött men nu är jag på G!

Jag har en kompis som håller på mycket med aktier, sälja och köpa osv. Det låter ju skitsmart egentligen, om det går bra det vill säga. Även om jag personligen tycker det verkar lite svårt haha, jag är inte så matematisk alls faktiskt! Men hur eller hur, jag googlar runt på det mesta faktiskt, särskilt när det kommer till pengar och ekonomi, tycker det är intressant! Alla vill ju såklart tjäna så mycket som möjlig på vad dem nu än ska göra. 

T.ex. om du ska sälja ett hus så behöver du ju betala 30 % skatt, vilket kan vara väldigt surt. Det är i så fall hur jag uppfattat det. Men tydligen (detta visste jag inte om) kan man betala mindre schablonskatt om du köper dina värdesaker och värdepapper genom ett investeringssparkonto?! Detta låter verkligen så sjukt krångligt jag vet, så kommer länka er till en sida som kan mycket mer om det här!

HÄR kan du läsa om allt, steg för steg och antagligen få bättre guidning än vad ni kommer få av mig haha! Men roligt att veta ändå, att man ibland inte behöver betala så jäkla mycket som man ändå gör. 

Sånt här kommer jag alltså in på när jag googlar runt hela jäkla internet, det spårar ju totalt ibland, haha! Men ville hur eller hur tipsa er och vill ni veta mer kan ni ju bara trycka på länken och följa stegen så kommer ni nog förstå allt korrekt! 

Hoppas ni får en fortsatt mysig tisdagskväll! Kommer kanske lägga ut ett till inlägg innan jag somnar, sen ska jag svara på lite kommentarer och annat smått!  

Puss och kram! 

Favorit i repris!

4 april 2017 20:37 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas