Sussi Tasinazzo

Plastikkirugi

Nu har jag ju inte bloggat på länge och kan inte ens förstå att ni fortfarande kommenterar och läser min inlägg. Det gör mig så glad att ni går tillbaka och läser och frågar saker. Ni är fantastiska! Er tycker jag så mycket om!

Men tänkte faktiskt ta upp en liten underlig grej. Snart ska jag ju göra en plastikoperation. Tänkte inte berätta när eller hur förens det är gjort. Räcker med att höra hur ytlig och bimbo man är för man vill göra det. Men jag ska iaf förstora mina bröst. Shit, vad bimbo jag kommer vara nu. Nej, men, jag har alltid tyckt att bröst är vackert och typ det som är vackrast på en kvinna. Kul att man själv inte har ett dugg då. Vilket blir väldigt konstigt då jag är inte pinnsmal. Detta har jag tänkt på i flera,flera år och verkligen gått igenom alla kliniker i hela Sverige typ och ÄNTLIGEN tror jag att jag hittat helt rätt. Ska bli så spännande.

Dock förstår jag inte hur människor kan tycka det är så fel? Det är som att de VILL att man ska må dåligt. Nej, jag tänker absolut inte acceptera läget när jag kan förbättra mig själv till maximalt och även må bättre själv? Det är väl en självklarhet att man gör det. Att man alltid vill vara sitt bästa jag. Sen att jag tycker det är snyggt/vackert... Det borde ju vara en komplimang till alla med tuttar? Men istället trycks man ner osv för att det är fel att göra så och blah blah blah... Lite roligt att det endast är dem ed stora tuttar som säger sånt. Men ja, jag tycker det är väldigt fel att döma mig för det.

Däremot tycker jag att man ska lyfta fram vad man behöver tänka på när man gör en sån här sak!

- Det är sjukt viktigt att du verkligen vill. Att du tänker på att det är för DIN skull! Ingen annan ska säga till dig vad som är fint eller fult.

- Det är dyrt. Och du kommer behöva göra om det om 10-15 år.

- GOOGLA SÖNDER på klinikerna. Det som står på sidorna kan man aldrig lita på. Du hittar oerhört mycket fakta av RIKTIGA människor av att googla.

- Åk och träffa läkarna. Testa många olika kliniker. Du vet när det känns rätt. 

- Berätta för nära och kära som kan stötta dig. 

- Berätta för dig själv hur oerhört bra du är som människa och att du gör detta för din egna skull. Endast!

 

Jag ska ju bara fixa mina bröst så jag vet ju inte riktigt hur man tänker med andra ingrepp. Förutom att jag skulle vilja fylla ut en bekymmers rynka i min panna. Det är typ det enda haha!

En klinik jag funderar på är     PLASTIKGRUPPEN HEMSIDA    Det står så himla mycket info och det är hyfsat billigt. Tänkte läsa lite mer om dem o kolla. 

Olika priser hittar ni i länken! 

Berätta gärna vad ni tyckte om dem eller om ni kanske varit där? Ha en fin dag älskade ni!

Upp