Sussi Tasinazzo

Håret före & efter

Hej på er! Jättedålig uppdatering då jag ej haft internet på hela dagen! Igår kom Sanna och vi hade vinkväll och myste bara allmänt. Idag så åkte vi in till stan, mötte upp Chelsea o sen drog jag till bästa Irma för att klippa,färga o fixa håret! Sminket blev helt förstört dock så fick sminka mig där också! Är nu svarthårig och älskar det! Är super nöjd!!🙌🏼
Kom nyss hem efter att träffat massa vänner, ska vada barnvakt imorgon så var tyvärr tvungen att åka hem tidigt. Men dagen har varit super i övrigt! Ha en mysig kväll!

Trust no woman - Vad sägs feminazi?

Slökollar lite på instagram, hamnar på ett konto jag faktiskt inte trodde skulle finnas. Ett konto där extremfeminister uppmuntrar till hat och sprider sin urkassa propaganda som jag helst bara vill spy på. Tyck vad fan ni vill, ärligt... Men sitt för fan inte och uppmuntra människor till att hata en FOLKGRUPP och i detta fallet män... VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ ER?!

Vi kan ju bara ta och diskutera detta kontot lite.  Okej, jag kommer aldrig förstå mig på extremfeministernas hat, för jag tycker det är äckligt patetiskt och det är det enda jag har och säga om det. Dock skulle jag aldrig tycka ner "normala" feminister för att kämpa för lika värde inför lag, jobb och ekonomi. Men när jag ser sånt här skit, vet jag inte riktigt om jag vill gråta eller skratta för det är ju så fruktansvärt hjärndött. Okej, det hade ju varit en bra idé om hon säljer smycken där man uppmuntrar likas värde och det går till något bra. Men istället sitter hon och gör smycket som är helt icke relevanta för vad feminism står för. SLUTA SPRIDA HAT FÖR HELVETE OCH SKÄRP DIG! 

Till exempel detta smycke. Det är ju nästan acceptabelt now a days och göra såna här kränkande smycken? Jag kanske ska byta ut till "trust no woman" eller "trust no muslim"... Blir det lika välkomnat tror ni? Antagligen inte. Så varför i hela helvete skulle det vara okej att hata alla män. Jag blir så trött. Det är INTE okej att förändra världen med att sprida hat. FATTA det. ALLA MÄN ÄR INTE DÅLIGA MÄN! Jag har träffat fruktansvärda människor, båda kvinnor och män, men har även träffat underbara människor som varit kvinnor och ( HELT JÄVLA OTROLIGT ) män. Ditt kön avgör inte om du är en bra människa eller inte och precis därför ska man inte sprida sånt skit heller. 

Sjukaste kontot jag sett idag. Blir så trött... Har typ inget mer o säga... Principen kanske var bra eller nått.. Men ändå... 

Find yourself and be that

Jahadå, nu har jag jävlar tänkt att jag ska börja igen. Nu vet jag att min fina Ebba kommer bli sjukt nöjd över att läsa om mina arga inlägg, Chelsea ska trigga mig till att skriva dem och alla andra kommer jag bara vara glada över att de vill läsa. Har haft TVÅHUNDRA unika läsare i snitt i veckan och jag bloggar inte ens... Vad händer egentligen? Hur underbara är inte ni?

O sen alla som ska hata och hålla på, trevligt att ni hittat hit, synd att det inte biter :) 

Men lite uppdatering på vad som hänt under mitt halvår utan bloggen...

Tyvärr, har jag fått ta bort Enya. Värsta jag upplevt i mitt liv och den förlusten har tagit oerhört hårt på mig. Det har varit tufft... Det är lite mer än en månad sen och kan fortfarande börja gråta över att lyssna på låtar eller se bilder på henne. Min fina, saknar dig mer än vad ord kan beskriva.

Har ÄNTLIGEN tagit tag i mitt förbannade körkort och pluggar ungefär 3-4 dagar i veckan på skiten för att det ska sitta. Målet är att ha körkort senaste i februari. 

JAG HAR BOKAT TID FÖR MIN BRÖSTOPERATION! Det kommer bli på Viktoria Kliniken i Stockholm och kommer vara på jullovet. Helt sjukt, men till Julafton kommer jag ha bröst! Haha, överlycklig över det.

Och utöver det har mitt liv bara varit massa drama. Helt kaos har det varit på mitt sociala liv. Mycket tårar, ilska och känslan över att blivit lurad många gånger... Men även mycket skratt och kärlek. Men det har gått om varandra nu senaste tiden men förhoppningsvis så är det lugnt nu och jag kommer slippa oroa mig för allt.

Senaste halvåret har jag väl inte riktigt haft ork till att vara ute så mycket eller att festa runt som jag gjorde innan. Jag sover mest och är väldigt utmattad nu för tiden. Ska även börja min ADHD utredning, lite otippat, men ja. Nu ska jag i alla fall få göra den. Det är inte så mycket som hänt faktiskt, jag tar det jäkligt lugnt just nu och försöker väl hitta mitt inre lugn bland allt mitt kaos. 

Jag hoppas att ni kommer stanna här igen och fortsätta läsa om mitt kaosartade liv! Skriv gärna vad ni vill läsa om för det är mycket av min inspiration! 

Puss på er!

Upp