Sussi Tasinazzo

Haha, hon hoppas jag ska bli våldtagen

Okej, era små jävla råttor. För det är PRECIS vad ni är. 

Jag la upp en oseriös video. O DEN JÄVELN KOLLAR FOLK PÅ. Men ni kan inte kolla på det vettiga jag säger. Och sen sitter en liten äcklig människa och säger att jag skulle tänka annorlunda om feminism den dagen jag blir våldtagen. Vet du vad? Din äckliga, jävla fitta?

Jag har blivit våldtagen. Jag har blivit nerslagen av det ni kallar "män". Jag har blivit trakasserad hela mitt jävla liv av män. Så snälla gud, håll käften. Släng dig i väggen och gå och dö. Allvarligt. Men inte FAN stöttar jag ert jävla manshat för det. För det är inte männen det är fel på i sig. Det är deras jävla uppfostran och personlighet det är fel på. De tänker inte med kuken, om ni nu tror det. 

Jag HAR anledningar att hata på dem, men skulle aldrig göra det. Tycker överlag mer om män då det ni kallar "kvinnor" som jag kallar SMÅTJEJER är världens fittigaste människor. 

Jag blir så arg. Så oerhört arg på människor som tror att bara för att jag säger vad jag tycker så har jag inga känslor? Jag har aldrig varit med om saker och ting? Det kanske är PRECIS just DÄRFÖR jag står emot feminazi. Det kanske är PRECIS DÄRFÖR jag alltid säger vad jag tycker och känner. 

Tar fan bort videoinlägget nu. För fyfan. Nu rann bägaren över. 

Ska ni inte lyssna/läsa mina seriösa videoinlägg/blogginlägg så har ni FAN INTE RÄTTEN att kommentera mina oseriösa och döma mig som människa. Skiter i om jag hänger ut folk nu. Säger bara usch för dig. 

 

Wanties

HÄR  HÄR  HÄR

Har sån sjuk bloggtorka just nu. Har liksom ingen inspo... Så fick bli lite wanties idag. 

Kan ni inte ge mig lite tips? Lite idéer? 

När man börjar böla under "ex on the beach"

Asså jag har ju fan inte ens hunnit kolla ex on the beach denna veckan. Så checkade av 2 avsnitt ikväll. O sen sitter jag och STORBÖLAR för att jag vet hur jävla hemskt det känns att sitta i Lilos situation. Det är så jävla hemskt. Sen att hon får sååå mycket hat på hennes blogg när hon skriver av sig och folk klankar ner på HENNE för att hon älskar en människa men skiter i han som gör fel... Det gör mig så arg. Fyfan... När väl feministerna behövs så finns dem inte ens där och försvarar en tjej som får skit för att killen är ett svin. Fan.... Tragiskt. 

Man får ju tyvärr tillbaka lite gamla tankar. På hur det själv kändes att sitta i den sitsen och vara för blind för att fatta att människan man älskar har sönder en. Totalt. Tror inte människor inser att det oftast inte ens handlar om "självrespekt". Det handlar om att vara för godtrogen, att drivas på känslor och tro att människor kan förändras. Det har INGET med självrespekt att göra. Usch, lider med denna bruden så jävla mycket. 

Sen är ju typ alla förutom Nino, Jasse, Michelle och Lilo svin där inne så att ja... 

 

Kan inte låta bli att längta till värmen när man kollar heller!!!

boken, nya möjligheter och resor

O HERREGUD!!! Om MINDRE än EN vecka fyller jag 18. Tror det är svårt för andra att förstå hur mycket denna dagen kommer betyda för mig. Det är en stor upplevelse för alla... Men jag har längtat, verkligen LÄNGTAT VARJE dag från det att jag var 12. Jag har suttit på så många terapisamtal där vi tillsammans pratat om mina möjligheter när jag fyller 18. 

Det är en ny möjlighet för mig i livet. Att klippa ett gammalt kapitel och börja om. Det kommer bli helt jävla otroligt. På så många sätt. 

Sen har jag ju lite projekt som jag ska börja med. Och som måste göras inom ett år.

Från och med nästa vecka har jag 365 dagar på mig att göra allt detta:

- Hämta ut alla mina journaler, soc papper osv så jag kan börja skriva min bok. Fattar ni? Det är snart dags för mig att börja på den!!!

- Åka till Spanien till Ebba och bara ha det helt jävla underbart i 1 vecka... eller 2!

- Köpa en ny häst och målet är att starta medelsvår

- Va så engagerad i mina jobb som möjligt. Både i Galio of Sweden och på Krögers.

- Förstora brösten. Planerat detta i 3 år och efter sommaren smäller det!

- Se till att hur det än blir med Enya, ska hon ha de bästa förutsättningarna i livet. 

- Bara ha världens roligaste år. Växa som människa. Jobba,träffa nya människor, resa, njuta av livet med häst. Detta året kommer inte en JÄVEL få förstöra det. Inga ex, inga män, inga otrogna svin och förhoppningsvis kommer jag slippa förlora människor jag älskar. 

 

Tagga nystart!!!

För er som går JÄMNT

Ingen uppdatering denna helgen då jag jobbat hela tiden. Men,men! Cash is king! 

Mina fötter är helt slut och jag kommer strax dyka i säng. 

MEN

Måste tipsa om ett par bra skor för er som går mycket på dagarna. Jag har ju problem med mitt ena ben/fot och då MÅSTE jag ha grymt bra skor. Så ska passa på att rekommendera er dessa från Adidas.

 

ADIDAS SUPERNOVA

Fello Mobilabonnemang

För er som kollar efter nya abonnemang eller som behöver bättre alternativ... Kolla in detta!

 

"Vi är övertygade om att alla bra förhållanden bygger på bra kommunikation. Därför är vårt mobilabonnemang fyllt med sunt förnuft, frihet och transparens. "

I abonnemanget ingår obegränsat med samtal, SMS och MMS till alla operatörer. Du väljer bara den mängd surf som passar dig bäst. Inga anslutningsavgifter eller öppningsavgifter och bäst av allt inga bindningstider. 

Två månader halva priset! 
- 1GB - 72,50kr/mån (145kr/mån) 
- 3GB - 97,50kr/mån (195kr/mån) 
- 6GB - 122,50kr/mån (245kr/mån) 

Behåll ditt nummer, ingen bindningstid och all inclusive!

 

HÄRhittar du mer information!

 

Detta inlägg är sponsrat

Sanningen om Enya

Jag behöver skriva av mig. Berätta om hur läget är egentligen. Hur fan allt bara går emot mig och hur jag måste se min häst tyna bort. 

18 December 2015 ska jag rida, Enya är blockhalt. Sen dess har hon varit KONSTANT halt, även med kortison. Sen satte jag igång henne igen. Då blev hon blockhalt igen. Efter 6 veterinär besök och gjort ALLT vi kan så säger dem att Enya kommer inte hålla. Hon kommer inte bli bättre. Hon har fått en skada i mjukdelarna och det enda ATG kunde rekommendera var att åka till Helsingborg och göra en operation i knät för att kolla hur illa det är. Detta skulle kosta 30 000 kr. Och det vägrade försäkringen betala för att det är mer än vad vi köpte Enya för. Eller hon kostade 35000 kr allt som allt. 

Vi har lagt OERHÖRT mycket pengar på Enya senaste halvåret. Om man räknar med att alla besök varit mellan 5000 till 20000 kr. 

Vi lät henne vila. Sen var hon blockhalt en dag. Vi åker akut till Vet dagen efter och hon går prima. Första dagen på flera månader. Så de kunde inte döma ut henne. De kände inte på hennes ben som jämnt är varmt och svullet. De gjorde inget böjprov då och skickade bara hem oss med kommentaren om att jag ska rida henne tills hon blir halt igen eftersom hon ändå aldrig kommer hålla.

Efter 2 veckor igen så var hon blockhalt i hagen på morgonen och vi ringde ut vet akut igen samma dag. Men när hon skulle springa var hon helt ok. Böjprovet gick knappt att genomföra då hon stegrade och stökade, för att det gjorde ont. Och hon gör ALDRIG så annars. 

Vår hovslagare blev även förvånad på hennes beteende för 1 vecka sen. Enya tycker det är skönt att bli skodd och brukar sova. Hon tycker det är såååå skönt. Världens snällaste att sko. Men sist så slängde hon med frambenet när hovis skulle ta upp det. Hon vägrade och spände sig i hela kroppen. Hovis sa

"Detta stämmer inte. Något är riktigt,riktigt fel med henne".

Hon är ungefär halt varannan dag. Står hon bara i hagen är hon inte halt men fortfarande varm i benet och vill inte att man ska böja det. Hon undviker att springa och har blivit totalt personlighetsförändrad. Hon blir tjurig av att gå och vill helst inte göra särskilt mycket. Mina glada, lite galna ponny har blivit deprimerad. Känner inte igen henne alls. 

Vet skickade in papprerna till försäkringsbolaget. Sa att hon är kroniskt halt. Men hon skrev även att hon inte tänkte döma ut henne då hon kan gå som sällskapshäst. Försäkringsbolaget gav avslag idag.

Hur jag än gör så sitter detta som ett jävla skavsår på min själ för jag vet inte vad jag ska göra längre. Hon har gått som tävlingshäst och är ingen häst som trivs med att stå såhär. Jag kan inte bara avliva henne och gå 10 000 kr back för då kommer jag inte kunna fortsätta med min dröm inom dressyren.

Detta året var ju det året vi skulle tävla Super helgen. Sen skulle jag sålt henne till någon som ville gosa med henne och rida i skogen. Sen köpa en ny tävlingshäst för pengarna. Nu kommer jag inte få 10 000 kr för Enya. Hon har rasat 50 000 kr i värde genom denna skadan. 

Jag vill kunna fortsätta med min sport. Jag har hållt på med detta hela mitt liv. Det är klart jag blir ledsen. När jag måste välja mellan att plåga min bästavän eller inte ha råd att fortsätta. Fan... 

 

Nu vet ni hela berättelsen. Vill ni ge tips, do it. Men snälla, ge mig inga elakheter nu. Mår tillräckligt dåligt som det är.

 

Till företagarna

"Björn Lundén Information är ett kunskaps- och utbildningsföretag som sedan 1987 har försett företag, företagsrådgivare, föreningar mfl med begriplig information och praktiska hjälpmedel inom områdena skatt, redovisning, personal och juridik."

 

Björn Lundén Information AB - håller dig uppdaterad inom ekonomi, skatt, juridik och personal. Målet är att ge både stora och små företag aktuell information lättillgänglig. Alla frågor du har kommer de kunna besvara. 

De har fyra huvudområden

- Skatt, juridik, ekonomi och personal

- BL administration och Ekonomisystem 

- Kurser och utbildningar

- BL Info nyhetstjänst

 

Detta företag jobbar helt enkelt med att förenkla ditt företag med att kunna hjälpa dig. 

 

Detta var lite information om själva företaget.. Själv tycker jag att det kan vara RIKTIGT bra med att få lite hjälp och alltid kunna hålla sig uppdaterad om något nytt skulle hända. Sen gillar jag att dem har så mycket kurser och att man kan få tag på dem utan problem och ställa de frågor man vill! Särskilt om man är ny inom området och inte vill lägga allt för mycket pengar på att gå till andra människor. Här får man ett proffsigt bemötande eller så kan du till och med lära dig själv. Hur bra är inte det?

För att komma till deras hemsida klicka HÄR

Och om du vill komma till bokföringen, klicka HÄR

 

Detta inlägg är sponsrat!

 

 

 

Angående Freja videon - svar på kommentarer

Åhh, älskar att människor ska försöka leka så himla DUKTIGA. ÅHHH VAD DUKTIGA NI ÄR ERA JÄVLA IDIOTER!

Lyssna här... Jag och Ebba pratade om "hen" och sen kom vi fram till Freja Lindborg eller vad hon nu heter. Skiter fullständigt i vad hon vill kalla sig själv för. Men att slicka på en tampong för att "normalisera" är fucked up. Det är rakt igenom äckligt. Sen skiter jag i. 

Men en sak jag skrattar sååå mycket över är att ni människor som ska försöka "rätta" mig och skriva massa idiotiska kommentarer... Ni fattar inte att ni gör EXAKT samma sak som jag gör. Ni accepterar inte min åsikt och ger mig skit för det. Precis som att jag tycker folk som slickar på tamponger är dumma i huvudet. Men det är ju inte samma sak för det är ju det NI tycker, eller? 

Sen ska jag tillägga, den videon var långt ifrån 100 % seriös. Jag står för det jag sagt, men hade jag varit nykter hade jag uttryckt mig mer formellt. Därför jag inte delade den på bloggen. För att vill inte ha oseriösa inlägg här. Youtube spelar inte så stor roll. Kommer därför INTE länka till videon. 

Nu ska jag svara på lite kommentarer!!

 

Hej! Jag tror inte du riktigt förstår vad det är jag försöker säga i denna videon. Dels så sa jag att det äckligt sjukt att slicka på en tampong. Tycker inte du det så go ahead. Sen sa jag även att jag inte tycker man ska trycka i sina barn massa saker, för de är ju dels barn. Vill de ändra sin köns identitet  osv så gör det när de växt upp. Det är stor chans att hormonerna spelar än ett spratt under tonåren och man kanske  vill "sticka" ut. Och jag lovar. ALLA som säger att de är dittan och dattan är inte det. De vill endast sticka ut. Sen finns det absolut dem som faktiskt känner att de hamnat i helt fel kropp. Och dem kommer jag definitivt stötta. För det är sååå många psykologiska steg för att gå igenom det. Så det är inget man går igenom för att det är kul. All love till er som står på er. Träffat en underbar "trans" som var såå gullig! Och blev avis på att han kunde gå bättre i klackar än mig. Haha! 

Så NEJ, jag är INTE transfob och vad ni nu vill kalla mig. Men låt barn vara barn innan ni sätter in dem i ett fack. Låt de bestämma själva vad de vill vara. 

Hej! Tack för en formell fråga. Det vi i detta samhälle behöver är ACCEPTANS. Man behöver inte ord på allt. Ni kanske skulle vilja kalla mig bi, homo eller vad som. Men jag är människa. Det räcker. Jag ifrågasätter inte folks köndidentitet. Jag ifrågasätter deras biologi kunskap när de säger att det är ett KÖN. Intersex är väldigt,väldigt ovanligt och biologiskt sätt ska det ju inte "vara" så. Så det är ju mer en "vanlig" missbildning som blivit mer accepterad av samhället. Ni får känna er precis som ni vill. Absolut. Men jag tänker inte låta mitt barn växa upp i ett könsneutralt samhälle där alla blir kallade HEN. Tycker att små barn ska bli kallade för hon/han tills de kan säga ifrån själva. Man kan ju absolut ta upp det i mellanstadiet och berätta att det finns olika typer av människor som tycker olika. Och då om de inte vill bli kallade hon/han så kan personen säga ifrån. Tycker det är barnets val. Och DET önskemålet om att bli kallad hen ska accepteras. Men ALLA är INTE hen. 

 

HAHAHAAAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH. Vet inte riktigt om jag vill slå in ditt pannben eller om jag ska skratta åt dig. För du är en sån här liten människa som ska vara så "rätt och riktig" och alla som inte tycker som du är "äckliga." Driver du med mig eller är du så dum på riktigt? Sitt inte och hata på min åsikt när alla ska bara acceptera din. Du sitter och hatar mig för att jag framför min åsikt men antagligen går du i taket och går och gråter om någon inte tycker som du. För du har ju så "rätt". 

Ska du skriva en kommentar till mig som ger mig hat osv... Snälla, gud, skriv formellt. För din kommentar är så patetiskt så jag bara skrattar åt dig.

Men hoppas du har en trevlig dag! Puss!!!

 

 

Kreativt

 

När man ska vara kreativ på stylinglektionen och man får göra vad man vill. Då kladdar man satan med glitter och färg i HELA ansiktet. Typical Sussi style!

Hon är död

Fick lite ångest av att kolla statistiken nu! Dock är det ju för att jag knappt bloggat för har haft fullt upp! Men nu får vi satsa lite! Gick förbi Enya imorse och måste visa världens roligaste bild. En liten polle som sover 😂

Look of the day

Såhär ser jag ut lagom till att dra till bussen! Dags för lite jobb! Så jag kommer inte blogga mer idag tror jag! Kanske slänger iväg ett inlägg när jag kommer hem. Annars hörs vi imorgon! Puss o kram!

Min helg

Ber om ursäkt för världens sämsta uppdatering! Men inte haft internet 😒
Anyway! Haft supermysigt med mina girls! Träffade Chelsea och Stina och drack lite drinkar och kollade serier! Somnade typ halv 6 imorse haha! Sen idag var vi ute och åt thai mat och med Ebba och snart ska hon komma förbi och snacka skit och dricka kaffe! Helt ok helg!💋💋