Sussi Tasinazzo

NEW STUFF

Asså min uppdatering går ju kinda åt helvete just nu! Men working on it! Ska strax packa osv men ska först visa vad som kom i min brevlåda idag. Lite småprylar jag beställt som jag behövde. Enda jag testat innan är ju min Freedom Primer... Det andra är helt nytt för mig men kände att jag faktiskt ska testa. Så får vi se.

Jag kommer även skriva recension om min nya hårmask och ansiktsmask senare (idag) tror jag! 

 

 

O sen har jag ju faktiskt ett tips till alla om hur man kan få prylar ÄNNU billigare än innan!  På RABATTKOD hittar du MASSA olika rabattkoder till skönhet, smink, kläder, prylar... Ja, allt möjligt helt enkelt! Skitsmart egentligen!  Jag har tyvärr inte hunnit använda det än men så fort jag ska köpa något igen så då jäklar, då ska det shoppas! Haha, asså jag måste verkligen sluta med detta. Inte hälsosamt!

Tyvärr så är Rabattkod under uppbyggnad så de har inte jättemånga butiker än... Men det kommer ju självklart byggas på ju större de blir. Men är ändå förvånad då de har på HM, ELLOS, PARFYM.SE, o massa andra stora butiker. Rekommenderar verkligen sidan. Så tryck på länken och gå in och kolla!

Nu ska det packas. Puss och kram på er!

 

28 juni 2016 17:29 | Makeup |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas