Sussi Tasinazzo

Snapchat

När man har telefon igen o måste leka lite med alla olika filter!

29 april, 2016 09:55 | Vardag | Kommentera

Deeptalk frågor?

Aight tjoho!

 

Tänkte att folket kan ställa lite frågor om deep kind of stuff som ni vill ha svar på. Alltid roligt att se vad ni har på hjärtat!

 

Love u all. 

 

 

CASH IN

Åhh idag blev jag så glad! Hade möte med folksam för jag skulle sätta över pengarna till ett annat konto som jag fick för mitt ben.

Eftersom jag är skadad för livet pågrund av att läkaren fuckade min fotled så fick jag ut pengar på det och lidande samt ärr. Det fick jag besked på när jag kom hem från Thailand. Blev sjukt glad för det var ändå mycket pengar..

Tills idag... När summan är TREDUBBLAD! De hade glömt skicka ut resten av breven haha...

Så det kändes så skönt att få det beskedet för då känns det som lite tur faktiskt. 

Började nästan gråta för blev så oerhört glad!

 

Jag ser fram emot denna helgen för jag vet att jag ska få slippa tänka på annat. Jag mår inte bra men det funkar. 

 

 

PLUS JAG FICK TILLBAKA MIN TELEFON IDAG!!!!!!

 

 

 

För oss med bil

Detta inlägget är för er som har bil, precis som mig! 

 

Det är såklart alltid viktigt att ta hand om din lilla bil eller hur? Dels för att du MÅSTE se till att den är laglig och att den håller.

Därför tänkte jag helt enkelt tipsa er om ett företag som vill göra din bilkoll enkel. Att äga bil ska vara enkelt och ingen orkar ju med massa krången jämnt och ständigt. 

Carly är en oberoende jämförelsesajt där du enkelt kan hitta ditt billigaste pris för ditt ändamål. Hur bra är inte det liksom?

De skriver även upp öppetider, vilket som är närmast och billigast. Samt även hur mycket det kommer gå på. Det är alltid skönt och veta det innan. Plus att du alltid kan jämföra vilket som är billigast på deras sida, vilket tycker jag är en av de bästa sakerna med deras sida. 

Har du varit med mamma när hon fixat med service och de säger ett pris och sen blir det alltid tusenlappar dyrare. Det suger verkligen att få det på räkning sen när man inte ens var beredd på det eftersom de utnämnt ett annat pris.

Nu har vi ju precis besiktat min bil men jag och mamma kollade igenom sidan och hittade att det finns ännu billigare ställen än det vi gått till. Så nästa gång mamma eller jag ska åka på service med bilen så blir det till det nya stället vi hittat via sidan.

Hur smart som helst eller hur? Hade ingen aning om att detta fanns. Googlade bara runt lite och hittade detta. 

 

 

Anyway, där har ni ett litet tips för billigare drift av bil. Alltid bra att komma ihåg!

 

Carly.se

 

Sad för alla oss som betalat mer än man måste :(

 

 

Service Kalmar

Det blir alltid dyrt tillslut

När man går sönder, så på nått konstigt vit, får man chansen till att pussla ihop rätt igen. T.ex. som med ärr. Om du tatuerar/skär i ett ärr så det går sönder igen... så kommer det läka mer nästa gång. För ärret slutar läka sig själv vid en viss gräns, men tar du sönder det igen så fortsätter den. 

Kul att jag jämför mig med ett ärr. Men det är väl så. 

Jag vet mina svagheter till punkt och pricka och ju mer jag över analyserar allt, så slänger jag skulden på mig. Men det är ju inte mitt fel. Det är inte bara jag som har brister. 

Tänk dig att 20 % av mina känslorus är tonårings relaterat. 50 % är för att jag är känslomässigt instabil. 30 % är borderline relaterat. Så när alla andra blir ledsna så blir jag förstörd. 

Jag har dock världens problem med att skildra på ilska och sorg. Oftast är jag sårad/känner sorg men det är som en spärr i hjärnan... Jag vill bara inte erkänna för någon annan eller mig själv att jag blivit sårad av någon annans handling. Så då blir jag elak istället.

Detta sitter kvar i från gånger jag visat mig sårbar och personer har skrattat åt mig, triggat mig eller spottat mig i ansiktet.  Därför hatar jag att visa mig sårbar. Och under det senaste året har jag bara haft EN sårbarhet... Och jag var dum nog att acceptera det hos mig själv. För människor kommer alltid jaga dina sårbarheter och när de väl hittat dem så kommer de göra allt för att dra det ifrån dig.  

Men de allra värsta är att hela mitt jag drivs på 2 känslor. 

- Rädsla

- Sorg

Jag är så himla rädd för att göra fel, för att vara fel. Rädd för att bli bortvald och inte få känna mig älskad. När jag säger till folk att jag skulle kunna gå igenom eld för din skull, tro mig. Jag gör det bokstavligen. Det är felet på mig. Jag är så rädd för att förlora någon som jag faktiskt fäst mig vid, så jag gör vad som krävs för att personen ska stanna, även om det bränner mig. 

Jag har svårt att verkligen känna mig bekväm med människor. Och när jag väl gör det så vill jag göra allt för att inte förlora dem. Jag vill att de ska älska mig lika mycket som jag älskar dem. Men tyvärr brukar det aldrig bli så. Eftersom jag blir elak när jag känner mig bortvald/sårad/rädd. Och jag antar att de är allt detta som jag känner skam för nu när allt har rasat. 

All skam ger mig sorg. Sorgen över att aldrig duga till någon. Sorgen över att alltid känna sig fel och göra fel. Sorgen över att känna att man inte förtjänar kärlek. 

Sorg över att tänka igenom detta. Varje vaken stund. Det tar död på mig.

Och det enda jag visar omvärlden är ilska och hat. 

 

Ingen kommer orka sig igenom denna text haha- och det var inte meningen heller. Jag behövde bara skriva av mig lite. 

 

Musik som har betytt alldeles för mycket för mig de senaste året, och dagarna. 

Spring/Summer

1                                                                                                                                  2 

 

3                                                                            4

 

5                                                                                                    6

Got no end

Idag blev det ingen skola... även om jag hade velat hade jag inte kunnat ta ett steg. Har inte sovit på hela natten och på morgonen började jag stor lipa för jag är så sönderbruten. Jag trodde faktiskt inte att människor som sagt att de älskar mig kan må bra av att skratta när de vet att jag inte ens orkar stå på mina ben längre. 

Bokstavligen skratta. 

Jag tror för mycket. Jag är för naiv. Jag älskar för mycket. Och bryts ner för lätt. 

 

Mitt huvud bultar, så kan inte ens plugga. Vågar knappt vara på sociala medier pågrund av att frestelsen är för stor för att läsa igenom allting en gång till. Jag ligger i min säng och orkar inte ens flytta mig. Kraften finns inte där. 

Jag har nog aldrig känt mig så otroligt förödmjukad och oälskad som jag gör nu. 

Ingen bra natt/dag.

Hur länge ska man behöva säga "Jag orkar inte mer" innan någon faktiskt tar än på allvar...

 

Äventyrsdags?

Nej nu har jag pratat så mycket om Greatdays så nu droppar jag ännu mer info om dem faktiskt.

"Greatdays bildades 2008 och är en ledande leverantör av upplevelsepresenter i Sverige. Med fler än 800 upplevelser över hela landet som distribueras i över 1000 dagligvarubutiker och e-butik har Greatdays något för alla smaker, i en butik nära dig. 

Greatdays grundvärden är kvalitet, användarvänlighet och glädje. Det ska vara lätt att köpa och ge bort en upplevelsepresent. En upplevelse är fylld av glädje, både för den som ger och den som får.

Greatdays är utnämnd av Dagens industri till ett gasellföretag 2015. " - Så står det på deras egen sida. Eftersom du kan se kundbetyg på alla upplevelser så verkar det stämma om att de är riktigt duktiga på att få människor att leva livet!

 

MOTOR

Vill du testa och köra en riktig sportbil skulle jag rekommendera att kolla in "motor" länken. Där kommer du till alla deras motorupplevelser som t.ex. att få köra en Ferrari, Lamborghini eller gocart. Du kan även testa på segway och massa andra saker att hitta på. Skulle verkligen tipsa om att kolla på det!

 

Äventyr   &     Kultur

 

Om du vill uppleva en med udda upplevelse kanske du ska gå in på kultur kategorin? Kanske gå på teater? Bo på hotell som är i luften eller kanske träffa en sång pedagog? Det finns massor och göra och kanske mer passande för er med barn? Eller för er som bara vill slappna av lite och uppleva något roligt!

I länken "äventyr" har jag länkat till en liten udda hotellupplevelse. 

 

Äventyr i naturen

 

För er som vill göra något aktivt i naturen är detta rätt klick för dig. Upplev ridturer, klättring, utflykter, hundspansutflykt och massa mer! För hela familjen eller bara för vuxna, det bestämmer ni själva. Kanske åka på björnskådning eller ta en cykeltur i underbar mark? Hur roligt låter inte detta?

 

Genom att klicka på länkarna kommer du komma till de olika upplevelserna!

 

 

 

Godmorgon Lovers!

Godmorgon på er!

Snart ska jag iväg och jobba!

Kommer börja spela in en sminkvideo igen men den kommer inte komma upp förens ikväll då jag inte hinner redigera den nu haha! Är himla trött måste jag erkänna!

Nej men nu jäklar, så här ser jag ut idag! Dags för lite praktik! Vi ses o hörs!

Romantic Weekend maybe?

Godkväll pepz!

Är helt slut och har inte mycket för mig tyvärr. Ska snart slå ett samtal till Chelssan och kolla vad hon vill byta för info. 

Ska även ringa på ett nytt jobb imorgon, HALLELUJA! Ändå väldigt skönt och lönen är ... Jisses... Grym!

Så får se om jag kan sälja in mig själv lite. 

 

Asså jag vet inte vad det är med mig... Jag är i en sån drama/supa period just nu. Jag super inte huvudet av mig det gör jag verkligen inte... Men jag är mycket på fot och är sällan hemma. Har alltid något och göra... Är sönderstressad så det räcker. 

Så om jag får jobbet ska jag boka en spa tripp eller nått annat kul till mig o mamma på Greatdays !

Har blivit så pepp på deras upplevelser och priserna är så himla bra så jag tänker varför inte? Kan lätt lägga 2000 kr på en hel weekend. Så jag tänkte att efter jag testat något av deras upplevelser så kan jag ju alltid skriva lite om vad jag tyckte osv. 

 

Hade jag haft pojkvän hade jag åkt på något liknande Detta !

 

Nej, nu, jäklar tar jag ändå kväll. Ska försöka hinna med lite vlogg imorgon för har lite roliga saker att prata om. Kanske till och med blir 2 stycken, får se hur mycket jag hinner!

 

Puss och kram lovers!!

 

 

 

20 % RABATT

Hola amigos!

Jag har varit gone,baby gone hela helgen typ. Inte haft dator med mig så ja, livet blir lite svårt då!

Anyway!

Som en liten tröst tänkte jag nämligen erbjuda er hela 20 % rabatt på min nya favorit hemsida! 

Nämligen NAKD !!! 

Det ENDA ni behöver göra är att i kassan uppge "NAKDAPRIL"!!

 

Även hittat en ny favorit designer ----> Kolla länkarna under så får ni se mer av hennes kläder. Sååå fina!

 

 

2 pieces                             Kappa