Sussi Tasinazzo

Ni manshatare är lika mycket feminister som vi är våldtäktsmän

Nämen titta på fan, här har jag hittat något ni alla kan bita i. 

 

Våldtäkt är inte beroende på kön, det är beroende på personlighet och den personen som våldtar. Alla män våldtar inte. Det finns en bok ni femnister skulle kunna läsa. Det handlar om en kille som blir våldtagen av en KVINNA. Minns inte vad den heter men det kan jag kolla upp. Att dra alla över en kant är farligt. Alla män går inte och letar ligg. Alla män är inte farliga. PERSONEN kan vara farlig, men det är inte hans gener som gör honom till en våldtäktsman. 

Nej, inte alla män är sådana. Inte alla kvinnor är bra. Bara för att vi får mindre lön är inte alla kvinnor helt fantastiska och alla män är farliga. Blir så trött. Vart tog alla är lika mycket värda vägen ? HALLÅ??? VEM FAN BRYR SIG OM PENGAR NÄR DET VIKTIGASTE ÄR ATT MAN BEHANDLAR VARANDRA MED RESPEKT?! 

Suck...

 

Glöm inte, att jag vet alldeles för många tjejer som tar sin möjlighet och använder sin svaghet till något hemskt. Att sätta dit killar som inte våldtagit dem bara för att dem kan och vill. 

Alla svarta får är inte onda o alla vita får är inte goda. Kom ihåg det.

 

LÄS HÄR

Unga föräldrar - nja

Innan jag springer iväg och duschar tänker jag skriva detta inlägget som jag tänkt sen jag och Momo satt o pratade om det idag. 

Det här med unga föräldrar... Ibland, undrar jag vad fan man tänker med. Under 15 år är det inte en LAGLIGT att ha barn då det inte är LAGLIGT att ha sex så punkt och slut med det. Personligen tycker jag att man ska vänta tills man är 23-25 år. Då har man förhoppningsvis en fast partner, jobb osv. 

Om du är 16 år och skaffar barn så är du ju ganska naiv. Du har inget jobb, ingen utbildning, ditt förhållande kommer antagligen inte hålla särskilt länge, du kommer inte orka sätta dem regler som egentligen behövs. Du vill kunna festa, träffa kompisar, hålla på med någon sport eller vad som. Det kommer du inte kunna i alla fall det första året. 

Barn ska inte ha barn brukar det heta, det håller jag verkligen med om. Sen håller jag inte med om att det är en mognadsgrej. För tekniskt sett är du inte mogen nog. Din kropp kanske är mogen men du har ingen utbildning, inga pengar eller en stabil tillvaro. 

Du behöver lära känna dig själv. Resa, upptäcka världen, leka av dig osv. Du har hela livet på dig att vara vuxen, ha roligt medans du kan. 

Själv ska jag inte skaffa barn innan 25 då jag vill resa osv innan jag gör något sådant. Jag vill ha hunnit göra mycker roligt innan det är dags.

 

Så för min del, nej. Jag tror inte på att unga föräldrar är bra. 

 

Akutresa till STHLM

Imorgon blir det en akutresa till sthlm. Helt oväntat pågrund av en viss anledning jag känner att jag inte vill dela med mig om... Allt blev kaos i huvudet nu och jag är i sån chock så det finns inte. Hade verkligen inte förväntat mig detta och är inte sugen på att åka dit heller. Så förhoppningsvis åker vi därifrån fort för jag känner verkligen inte för att hänga där när jag ändå inte kan shoppa. Fan, blir ju stressad av att tänka på detta. Måste packa, duscha och gud vet vad. 

Kanske inte hinner blogga mer ikväll. Men då hörs vi imorgon! Kramar!!!

 

Lovely

Är påväg hem nu efter att ha varit med min babe som bjöd på mat tidigare idag. Han är allt bra han, ger mig mat o sånt 🍕 Dock måste jag verkligen sluta äta så mycket skit,det börjar synas på kroppen!😓 För min del blir det hem och duscha innan jag hamnar i sängen. Det är ju en dag imorgon också 😊

Första spelningen

Idag är första spelningen inför folk! Nervös? Nope. Dock är jag på så jävla dåligt humör idag. Allt har gått fel än så länge. Glömde tom måla mina ögonbryn! Sån stjärna jag är! Jag hoppas allt går bra idag... Är mest stressad över att folk ska glömt sin gitarr än att de skulle förstöra spelningen! Herregud... Låt detta bli bra nu!!😅😅😅

"Men det enda som kretsar i folks huvuden är feminism & Zara Larsson."

Trodde aldrig för mitt liv att jag skulle stå på 17 plats i Sverige på forme och trodde inte heller att jag skulle ta första platsen i Kalmar. Det enda som får mig att sticka ut är att jag lyfter fram proviserande ämnen istället för mode. That´s it. Det är inte tanken att vara proviserande, jag bara berättar min åsikt. Sveriges befolkning tål ju inte det. Zara Larsson får ha sina åsikter och blah blah blah, men bara för att jag inte är kändis så ska jag vara en hemsk människa. Fuck det. Fuck er logik och fuck allt hat. 

Alla är olika. Alla TYCKER olika. Så alla hatare, kasta er i en sopptunna och tagga långt ifrån min blogg. 

Detta är min blogg och MIN syn på livet. 

Bara för att man tar upp ett proviserande ämne gråter alla sönder. Eller KÄNSLIGT ämne är rättare sagt. 

Blir så jävla trött på er som inte ens kan komma med argument om VARFÖR mina åsikter är dåliga. "Du suger!" Haha, aight vad vill du mig? Som om det skulle röra mig i ryggen.

Ni kanske skulle läsa igenom min kategori Tankar och Texter och få lära känna mig utöver det ytliga. Jag berättar även om min psykiska ohälsa mm. Men inte fan är det någon som vill ta del av något sånt viktigt. Jag vill hjälpa människor med mina historier, inte skälpa. Men det enda som kretsar i folks huvud är feminism och Zara Larsson. 

Det finns viktigare saker. Än att envisas med att visa tuttarna och tycka Zara Larsson är grym på allt hon gör. 

Det kallas människors mående. Sånt ni inte vill ta del av. Den mörka delen ni bara kastar åt helvete för det är så hemskt.  Jag VÄLJER att vilja lyfta fram psykisk ohälsa, depression, olika förhiner osv. Så sluta fucking jiddra om Zara och feminism. Slua kommentera det för ni kan fan aldrig kommentera något av det viktiga jag faktiskt skriver. Så far åt helvete med de flesta av era jävla åsikter. 

It´s fucking over and I´m OUT!

 

Ny hårfärg

Detta var mitt lilla projekt! Det är inte klart än men snart så!! Är ljusare i verkligheten! 😊

Frukost på sängen

Älsklingen ger mig fucking hamburgare till frukost, på sängen! Hallå vilken service jag får! Inte särskilt nyttigt men helvete så gott! 🍔🍔🍔😍 Blir snart att göra sig i ordning inför denna jobbdagen. Är lite trött då min hund försökt krypa emellan mig o Lukas hela natten för han var sällskapssjuk.Bebbo 💕

Det här med SD

Nu har jag valt att lyfta fram detta med SD. Jag är inte rasist på något sätt. Jag är halvt blatte själv så vafan, jag kan inte gå emot min egen släkt som en gång kom till Sverige för att jobba. Men jag hoppas inte folk kommer kalla mig för rasist efter jag sagt detta. 

Jag älskar olika kulturer, religioner och jag älskar att lära mig nya sätt om hur olika kulturer fungerar. Jag älskar Sverige för att det är ett så öppet land för nya idéer. MEN, vi måste börja tänka lite nu. 

Sverige är ett av dem länder som tar in MEST invadrare. Detta kostar oerhört mycket pengar för Sverige samt att vi faktiskt inte har plats för dessa personer. Vi kan inte hjälpa dem genom att komma hit. Rasisterna får bara ännu mer grund att hata på. Det kostar och allt för många kommer hit utan att bli erbjudna svenska lektioner osv. Vilket gör att de inte kan jobba och vissa vill helt enkelt inte jobba. Det är inte som på 40-50 talet där Sverige behövde arbetskraft. När min pappas släkt kom för att jobba var det en SJÄLVKLARTHET att anpassa sig efter Sverige och lära sig språket. De åkte från Italien. Farfar började jobba direkt och lärde sig Svenska språket fort. De fortsatte prata italienska hemma och ha sin matkultur men de var fast bestämda att kunna passa in. 

Det är det jag tycker fallet. Om vi åker till Irak så FAN TA OSS om vi inte anpassar oss. Vi blir skjutna direkt. Men allt för många vill vägra saker. Jag minns i min förra skola, det var 44 procent invandrare, därav blev det ingen kyrka pågrund av att dem vägrade gå dit. Det tycker jag var så jävla tråkigt. Jag är verkligen inte religös eller något men jag tycker kyrkan är förbannat vacker och skulle uppskattat at få vara där på avslutningar osv men det gick ju inte. 

Jag önskar att vi istället för att ta in massa människor vi inte kan hjälpa som för staten kostar massa pengar men inte ger något, kunde hjälpa i länderna istället. Det hjälper inte att flytta på problemet. Man måste hjälpa där det verkligen behövs. Jag tänker på alla kvinnor och barn som blir kvar i krigsländerna. Det är DEM det är synd om, inte dem som faktiskt fått chansen att komma till Sverige. Jag vill hjälpa till. Ge barnen i afrika en möjlighet till ett liv. Jag vill att människor i hel världen ska vara lika mycket värda. Jag vill rädda liv och fattigdom. Men jag tror inte på att flytta problemet är att lösa problemet. 

Jag kan förstå att människor röstar på SD, inte för att de är rasister, utan för att de är missnöjda med hur staten tänker. Sveriges ekonomi räcker inte till för att försörja våra stackars pensionärer... Men den räcker till att ta in 100 000 tals invandrare. 

 

Till alla som kommer till Sverige för att jobba, gå i skolan och verkligen gör något bra med möjligheten, fan ni är underbara. Ni som inte får den hjälp ni behöver, jag hoppas ni söker den hjälp ni vill ha så att även ni kan känna er välkomna och bidra med er kunskap.

 

Vad tycker ni?

Bra ridövningar

Idag tänkte jag jobba igenom Enya i traven. Hon har haft en vilovecka då jag bara ridit 2 gånger och båda har varit ganska hårda galoppträningar så förgår hade jag longering med henne och idag tänkte jag bara rida igenom henne ordentligt. Vill börja mjukt så hennes kropp inte får en chock. Hon vår lite väl pigg i förgår så jag ska låta henne svettas lite idag. Jag tänkte känna igenom hennes sidor lite idag, min uppfattning är att om man inte ridit på några dagar blir man lätt känsligare sjlv och känner tydligare om hon är stel i någon sida. Öppna och slutna tycker jag är en kanon övning, både för att Enya tycker det är roligt och sen för att det är lätt att jobba igenom dem så. 

Tänkte lägga upp passet såhär. 

- Skänkelvikning i skritt. Tempoväxlingar i skritt. Öppna slutna i skritt. 

- Jogga igång henne 

- Tempoväxlingar

- Öppna slutna i traven

- Jogga av henne

 

Ungefär 30-40 min pass. 

 

 

Dubbelmoralen

Godmorgon på er! Jävlar vilket gnapp det blev igår. Skrattar mest åt alla hatkommentarer som faktiskt LETAR fel för att kunna hata på mig. Det är ganska roligt. Det är roligt att det inte är okej att kommentera en feminist men det är helt okej att kommentera min åsikt och klanka ner på den. Trodde alla kvinnor skulle vara glada över  att kvinnor vågar säga vad dem tycker. Men det gäller ju tydligen inte illa!

Men tack för den BRA responsen jag fick, att folk faktiskt hållde med osv. Sen är ju alla olika och får tycka precis vad dem vill. 

 

Zara Larsson - SKÄRP DIG

En sak jag tänkte på när jag läste detta var - Jag hatar Zara Larsson, jag tycker inte om henne på något sätt. Hon sjunger jävligt bra men gillar inte hennes personlighet som framspeglas. - detta är ju bara så idiotiskt. 

Zara ville ha mer reklam för att hon var med på Bråvalla. Själv tycker jag SÅHÄR, du borde vara hedrad och glad över att ens få vara med där. Det måste ju vara otroligt roligt osv... Men istället gnäller du för att du inte får tillräckligt mycket uppmärksamhet. Sen att skylla på att det inte var några kvinnor där som reklamerades och vända det till feminism är bara helt vidrigt gjort. Många kvinnliga artister är faktiskt med och om man vill se dem har man koll på dem. Det går även att kolla på Bråvallas hemsida där ALLA artister står. Jag tycker att det är häftigare att Emilie Sandé är med än Zara. Emlie är ju mer känd liksom och därför kanske hon blir mer reklam än Zara. Det att Zara sen vänder det till feminism är att hon skiter i om ett annan kvinnas namn stått, hon ville att HENNES namn skulle vara med. 

Varför kan du inte bara vara nöjd med att du får vara med. Träffa otroliga artister, lära dig massor och utvecklas som den artist du är. Nej, istället är du så uppmärksamhetskåt att jag vill kasta något i ditt ansikte. Slute klaga, det finns många som hade bytt plats med dig och varit ÖVERLYCKLIGA. 

Du är inte den störta artisten där, deal with it. Fler människor lyssnar på House t.ex. än dina ballader. Då gör man reklam för det som drar mest. Sorry, men det är sant. Du är duktig, men du har inte kommit hela vägen än, så sluta klaga och var nöjd med att du får vara där. 

 

Hemligt projekt

O jävlar vilken kväll det var igår. Först träffa Wilma över en cigg och prata om livet, sen slutar det med att jag och Lukas GÅR in till stan för att ta hand om Chelsea o Wilma för de var så sjuukt packade. Men vi fick dem att sätta sig på bussen hem och det är jag glad över! Hoppas ni mår bra idag mina pinglor innocent

 

Kom nyss hem och har letat sönder efter min laddare. VART FAN ÄR DEN??? Får damp... Den är så gone den kan bli... Förhoppningsvis är den på jobbet annars vet jag inte vad jag gör. Typ lägger mig och tokpullar i fosterställning. Typ så känner jag mig utan telefon.  Men som tur är kommer jag vara upptagen med annat ikväll. Ett litet hemligt projekt. 

 

Nobody knows ... Men imorgon kommer alla få veta det. Hoppas det blir lyckat. Annars har vi en ledsen Sussi!

!