Sussi Tasinazzo

Prestation

Godmorgon på er mina söta läsare!

 

Precis landat i skolan och ska göra engelska Nationella och är så jävla nervös för känns som detta kommer gå åt helvete. Efter mitt prov ska jag gå på behandling resten av dagen så blir sjukt mycket intryck idag. 

Klockan halv 11 har jag möte i en timme med min psykoterapeft och vid 1 har jag behandling till klockan 3. Kommer ju bli så sjukt mycket idag. Har ju även behandling imorgon och även på fredag tror jag. Mycket just nu känner jag.

 

Någon mer än jag som är sjukt taggad inför imorgon? Hallå?!!! Kommer ju bli fett!

Respekt

Det är så jävla mäktigt med folk som haft problemhästar och får dem att göra de mest otroliga saker genom ren vilja, blod, svett och tårar. Har själv hört så mycket skit om min häst. Men det börjar bli ordning på henne. Ska visa lite sjuka klipp här.

Nej nu jävlar!

Nu jävlar har jag precis landat i min underbara säng och ska gosa ner mig riktigt ordentligt. Kommer från stallet där jag ridit ett hyfsat hårt dressyrpass där min lilla ängel gick riktigt bra! Hur roligt som helst!! 

Jag jobbar riktigt mycket med bommar och tempoväxlingar nu, känns som att det kan vara grunden till en bra fysik på min lilla hästs bakben, som verkligen börjar byggas. Tänka sig, hon har ju bakben!

Nu blir det att kolla Morran och Tobias, och vet ni inte vilka det är... Då är det synd om er! Bästa humorn någonsin!

LOVE SOME

Blää vad sur jag blir eftersom mobilappen på for.me är sämst. Går bara ladda upp en bild? Fattar ingenting plus att du bara kan skriva inlägg och inte kolla något annat. Jag bloggar ju mycket med mobilen för har ju alla bilder där. O nu går det typ inte. Suck höres sen!👋🏼💋

Chocken

Jahopp då bytte man tydligen bloggportal helt random? Skönt att få en liten nyare start! Detta kommer nog bli bra! Puss!

Upp